Το μυστικό για να πίνετε πολύ και να μη μεθάτε
August 12, 2016 (No Comments) by AXa

Το αποκάλυψε ιδιοκτήτης εταιρείας με αλκοολούχα ποτά

Ο Jim Koch, είναι ο συνιδιοκτήτης της Boston Beer Company, εταιρείας δηλαδή με αντικείμενο το αλκοόλ, τη μπύρα. Οπότε, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολλά και έχει πείρα σε θέματα οινοποσίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Esquire, αποκάλυψε το μυστικό το να πίνεις χωρίς να μεθάς.

Μια χρήσιμη συμβουλή από έναν άνθρωπο που για επαγγελματικούς λόγους, θα πρέπει να έχει δοκιμάσει άπειρα λίτρα μπύρας.

Όπως αποκάλυψε, το μυστικό είναι η ξηρή μαγιά (θα τη βρείτε σε κάθε μπακάλικο και σούπερ μάρκετ), την οποία πρέπει να καταναλώνετε πριν ξεκινήσετε τα ποτά. Μια κουταλιά για κάθε ποτό, όπως προτείνει. Ο ίδιος ανέφερε ότι το αναμειγνύει με γιαούρτι για να κάνει το μείγμα πιο ανάλαφρο.

Η μαγιά περιέχει ένα ένζυμο, το alcohol dehydrogenases (ADHs), το οποίο διαλύει το αλκοόλ πριν απορροφηθεί από τον οργανισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Το μυστικό για να πίνετε πολύ και να μη μεθάτε
August 12, 2016 (No Comments) by AXa

Το αποκάλυψε ιδιοκτήτης εταιρείας με αλκοολούχα ποτά

Ο Jim Koch, είναι ο συνιδιοκτήτης της Boston Beer Company, εταιρείας δηλαδή με αντικείμενο το αλκοόλ, τη μπύρα. Οπότε, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολλά και έχει πείρα σε θέματα οινοποσίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Esquire, αποκάλυψε το μυστικό το να πίνεις χωρίς να μεθάς.

Μια χρήσιμη συμβουλή από έναν άνθρωπο που για επαγγελματικούς λόγους, θα πρέπει να έχει δοκιμάσει άπειρα λίτρα μπύρας.

Όπως αποκάλυψε, το μυστικό είναι η ξηρή μαγιά (θα τη βρείτε σε κάθε μπακάλικο και σούπερ μάρκετ), την οποία πρέπει να καταναλώνετε πριν ξεκινήσετε τα ποτά. Μια κουταλιά για κάθε ποτό, όπως προτείνει. Ο ίδιος ανέφερε ότι το αναμειγνύει με γιαούρτι για να κάνει το μείγμα πιο ανάλαφρο.

Η μαγιά περιέχει ένα ένζυμο, το alcohol dehydrogenases (ADHs), το οποίο διαλύει το αλκοόλ πριν απορροφηθεί από τον οργανισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>