Μαγειρική για ρεκόρ γκίνες και ο κανιβαλισμός στο μεγαλείο του – (φωτο)
February 15, 2015 (No Comments) by AXa

Για τους Βεδουίνους είναι το καλύτερο φαγητό που σερβίρεται ως επί το πλείστον σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπου απαιτείται τροφή για πολλά άτομα. Ωστόσο η συνταγή αυτή λόγω του μεγέθους της μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η μεγαλύτερη συνταγή μαγειρικής που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα στις κουζίνες όλου του κόσμου! Περιλαμβάνει μια ολόκληρη καμήλα μετρίου μεγέθους, ένα μεγάλο πρόβατο, 20 κοτόπουλα, 10 κιλά ψάρια, 60 αυγά και 12 κιλά ρύζι καιπροσφέρει άνετα φαγητό για 100 άτομα.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Η καμήλα ψήνεται, παραγεμίζεται με το αρνί, που είναι γεμισμένο με τα κοτόπουλα, που περιέχουν στην κοιλιά τους τα ψάρια, τα οποία με τη σειρά τους έχουν γεμιστεί με τα αυγά! Επιπλέον προστίθενται κουκουνάρια, αμύγδαλα και φιστίκια ως γέμιση για να γίνει το φαγητό πιο νόστιμο. Και όλο αυτό σουβλίζεται και σερβίρεται ως γκουρμέ πιάτο σε γάμους.

perierga.gr - Συνταγή μαγειρικής για ρεκόρ Γκίνες!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Μαγειρική για ρεκόρ γκίνες και ο κανιβαλισμός στο μεγαλείο του – (φωτο)
February 15, 2015 (No Comments) by AXa

Για τους Βεδουίνους είναι το καλύτερο φαγητό που σερβίρεται ως επί το πλείστον σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπου απαιτείται τροφή για πολλά άτομα. Ωστόσο η συνταγή αυτή λόγω του μεγέθους της μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η μεγαλύτερη συνταγή μαγειρικής που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα στις κουζίνες όλου του κόσμου! Περιλαμβάνει μια ολόκληρη καμήλα μετρίου μεγέθους, ένα μεγάλο πρόβατο, 20 κοτόπουλα, 10 κιλά ψάρια, 60 αυγά και 12 κιλά ρύζι καιπροσφέρει άνετα φαγητό για 100 άτομα.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Η καμήλα ψήνεται, παραγεμίζεται με το αρνί, που είναι γεμισμένο με τα κοτόπουλα, που περιέχουν στην κοιλιά τους τα ψάρια, τα οποία με τη σειρά τους έχουν γεμιστεί με τα αυγά! Επιπλέον προστίθενται κουκουνάρια, αμύγδαλα και φιστίκια ως γέμιση για να γίνει το φαγητό πιο νόστιμο. Και όλο αυτό σουβλίζεται και σερβίρεται ως γκουρμέ πιάτο σε γάμους.

perierga.gr - Συνταγή μαγειρικής για ρεκόρ Γκίνες!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>